Onze werkwijze

Vergeer Financieel Advies is hét adres waar je terecht kunt voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten de mogelijkheden op een rijtje. Als onafhankelijk adviseur vergelijken we alle aanbieders van financiële producten en leggen wij je precies uit welk product waarom het beste bij jouw situatie, je wensen en je toekomstplannen aansluit. Wij gebruiken gebruikelijke taal en mocht er alsnog iets niet duidelijk zijn? Dan leggen we het gerust nog een keer uit. We zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, e-mail of Whatsapp. Persoonlijk contact vinden we belangrijk, tijdens de oriëntatie, het afsluiten van het financiële product en ook tijdens de nodige nazorg. 

Onze werkwijze in een stappenplan

Het kennismakingsgesprek

-       Neem contact met ons op om een geheel vrijblijvende afspraak in te plannen. Wij komen graag bij je langs voor een persoonlijke kennismaking.
-       Tijdens dit eerste gesprek vertel je hoe jouw leven er uit ziet, wat jij belangrijk vindt op financieel vlak en wat je toekomstplannen zijn.
-       Wij leggen uit wat wij voor jou kunnen betekenen, op welke manieren je geld kan besparen en hoe wij onszelf terug verdienen.
-       Pas na dit kennismakingsgesprek laat je ons weten of jij wil dat wij daadwerkelijk voor je aan de slag gaan.

Inventarisatie en analyse

Nadat jij ons schriftelijk opdracht hebt gegeven gaan wij aan de slag met inventarisatie van jouw financiële situatie. We stellen vast welke financiële producten je nu hebt lopen en welke wensen en doelstellingen je hebt.

Het advies

-       We vergelijken producten, prijzen en voorwaarden bij alle mogelijke aanbieders.
-       We maken een selectie van producten die het beste aansluiten bij jouw situatie met de beste voorwaarden en de scherpste tarieven. We leggen je uit welke invloed de financiële producten hebben op jouw maandlasten en welke gevolgen dit kan hebben bij levensveranderingen zoals verlies van inkomen, gezinsuitbreiding, enzovoort.
-       Ons advies leggen we vast in een uitgebreid adviesrapport.
-       In een persoonlijk gesprek bespreken we ons advies.
-       Nadat jij precies weet wat de mogelijkheden zijn, maken we samen de keuze welke financiële producten worden afgesloten, of het nu gaat om een hypotheek, verzekeringen of je pensioen.

Bemiddeling

-       Als de keuzes eenmaal gemaakt zijn, vragen wij de gewenste financiële producten aan.
-       Wij verzorgen het papier- en regelwerk en indien nodig, het beëindigen van bestaande contracten.
-       Wij onderhouden de contacten met banken en verzekeraars
-       Wij sturen je de benodigde documenten en houden een kopie in ons archief zodat wij ook na de bemiddeling je kunnen helpen bij vragen.

Nazorg
Met deze dienst ben je zeker van periodiek onderhoud op jouw financiële situatie. Je komt niet meer voor verrassingen te staan. Wij zoeken continu naar de beste hypotheek, verzekeringen en spaarmogelijkheden. Één aanspreekpunt voor al je financiële zaken. Wij ontvangen geen provisie van de verzekeraar. Met onze dienstverlening bespaar je gemiddeld € 750 per jaar.  

 

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Vergeer Financieel Advies maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie